5 Đề thi kiểm tra 15 phút kì 1 môn Tiếng Anh lớp 12 có đáp án

Đây là bộ 5 đề thi kiểm tra 15 phút học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 12 thí điểm mới 2020-2021 có đáp án
Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 12 mới Học kì 1 có đáp án (Đề 1)

Đề kiểm tra Tiếng Anh 12 – Học kì 1

Thời gian làm bài: 15 phút

Mark the letter A. B. C or D to indicate the word or phrase which does not contain the same sound as the other three.

Question 1.

A. aid

B. aide

C. add

D. ade

Question 2.

A. aisle

B. all

C. isle

D. I’ll

Question 3.

A. they’re

B. their

C. there

D. the

Question 4.

A. bus

B. by

C. bye

D. buy

Question 5.

A. carrot

B. carat

C. carries

D. caret

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 6. Martin Luther King devoted his life to the ____ of voting right for black people.

A. effort

B. realization

C. achievement

D. performance

Question 7. His father used to be a ____ professor at the university. Many students worshipped him.

A. distinct

B. distinctive

C. distinguishing

D. distinguished

Question 8. Mark Zuckerberg’s enormous success has taken a lot of hardwork and ____.

A. indifference

B. dedication

C. loyalty

D. reputation

Question 9. I can’t believe she didn’t do anything for the company. I will ____ and be in charge.

A. take over

B. take on

C. take up

D. take in

Question 10. During the Medieval period, people were made public ____ of being witches.

A. complaint

B. criminal

C. trouble

D. accusation

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 11. We ____ to the hospital to visit Mike when he ____ to say that he was fine.

A. were driving – was calling     B. drove – called

C. were driving – called    D. drove – was calling

Question 12. What ____ to you on Sunday night?

A. happen

B. happened

C. was happening

D. would happen

Question 13. Last night, we ____ for you for ages but you never ____ up.

A. waited – showed

B. would wait – showed

C. were waiting – were showing

D. waited – was showing

Question 14. We ____ our quality time when the unexpected guess ____.

A. had – came

B. were having – came

C. had been having – came

D. have had – would have come

Question 15. Since they ____ us they ____ to visit us last Sunday, we ____ forward to the day.

A. were telling – came – looked

B . would tell – would visit – would look

C. told – would come – were looking

D. tell – are coming – will look

Đáp án

1C 2B 3D 4A 5C
6C 7D 8B 9A 10D
11C 12B 13A 14B 15C

Tải trọn bộ 5 đề thi: PDF